Kvota za Vučića 1,2, za Palmu 100

Nacionalne vesti - Utorak 11.03.2014 - 18:15

Kladionice u Srbiji ponudile su mogućnost klađenja na predstojeće izbore 16. Marta.

Počelo klađenje na političare (Foto: ritamgrada.rs) Počelo klađenje na političare (Foto: ritamgrada.rs)
Prema prognozama kladionica pet izbornih listi preći će cenzus - SNS, SPS, DS, NDS i DSS.
 
Kvota za to ko će biti premijer kreže se u rasponu od 1,2 do 200. Pa tako je kvota ako se kladite na Aleksandra Vučića 1,2, Ivicu Dačića 5, Borisa Tadića 15 na Dragana Đilasa ili Čedomira Jovanovića 20, dok je kvota za ulog na Vojislava Koštunicu 35, Mlađana Dinkića 40, a Dragana Markovića Palmu 100 i Vojislava Šešelja 200. 
 
Dakle ukoliko bi se neko kladio da će Vojislav Šešelj biti premijer posle 16. Marta i uložio 100 dinara dobio bi 20.000 dinara.
 
Zanimljiviji deo koji su kladionice ponudile odnosi se na procenat osvojenih glasova stranaka. “Kladioničarima” je ponuđeno da izaberu hoće li stranka premašiti ili “pasti” ispod predviđenih procenata, a za to se kvote kreću od 1,7 do 1,8 posto.
 
Pa tako različite  kladionice nude procentualnu granicu za koaliciju oko SNS-a od 42 do 44%, za koaliciju oko SPS-a oko 13%, koaliciju oko DS-a od 8,5 do 9%, za NDS oko 7% i za DSS od 6,5 do 7 odsto.
 
Zanimljivo je da će se mnogi kladiti na one kojima je predviđen pad ispod cenzusa, a to su URS, LDP, Dveri i SRS.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: