Mihajlović: Vulin nije obavešten

Nacionalne vesti - Utorak 27.09.2016 - 08:32

Kolega u Vladi Aleksandar Vulin možda nije obavešten da će kandidat SNS za predsednika Srbije biti isključivo onaj ko dobije podršku lidera stranke Aleksandra Vučića, kaže za „Blic” Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade.

"Bez Vučićeve podrške nije moguća kandidatura"; Foto: D. Ristić

Reagujući na izjavu Aleksandra Vulina da nije siguran da će Zorana Mihajlović moći da računa „na široku podršku same koalicije“ ukoliko se kandiduje za predsednika Srbije, potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS kaže da u toj stranci bez Vučićeve podrške nije moguća kandidatura.

- A bilo bi sasvim normalno i prirodno da kandidat SNS za predsednika Srbije koji bude dobio podršku Vučića dobije podršku i svih ostalih stranaka koje danas čine aktuelnu vladajuću koaliciju - navodi Mihajlovićeva.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture ističe da ne zna na osnovu čega je njen kolega i lider Pokreta socijalista zaključio da će se kandidovati za predsednika Srbije.

- Za razliku od potpredsednika Pokreta socijalista, koji je već najavio kandidaturu na ovim izborima, u svojim izjavama nekoliko puta sam jasno rekla da u SNS nismo razgovarali o tome, da mi niko tako nešto nije ponudio, niti da očekujem tako nešto.

Važnije od medijskih spekulacija mi je da završim poslove u svom ministarstvu, kao što su autoput od Ljiga do Preljine i početak gradnje fabrike vode u Užicu - rekla je Mihajlovićeva.

- Vučić je danas jedini političar koji uživa podršku više od polovine građana Srbije i bez njegove podrške niko neće moći da osvoji dovoljan broj glasova za pobedu.

SNS će o kandidatima za predsednika razgovarati u martu sledeće godine, kao što je Vučić i najavio - zaključuje potpredsednica Vlade.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: