Nikolić izviždan na Gazimestanu

Nacionalne vesti - Subota 28.06.2014 - 18:37

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izviždan je tokom posete Gazimestanu tokom njegovog govora povodom Vidovdana.

Grupa mladih Srba je posle pomena palim srpskim junacima prekinula govor Nikolića uzvicima "Izdali ste Kosovo!", "Tomo, Šiptaru!" i "Vuline, Šiptaru", kao i drugim pogdrnim nazivima i bacanjem petardi i drugih predmeta prema bini sa koje je Nikolić pokušao da se obrati okupljenima.
 
Nikolić je povodom tog događaja kazao da je okupljenima pokušao da objasni kako će se rešavati problem koji Srbija ima na Kosovu i kako će u tome učestvovati on i Vlada Srbije.
 
"Međutim, Srbija je to. Postoje neke svetinje koje se skrnave. Ja tu ne mogu ništa i mislim da tu ne treba ništa ni preduzimati", rekao je Nikolić.
 
On je rekao da ukoliko građani Srbije misle da treba da izaberu nekog ko bi ponovo kupovao oružje umesto da ljudi zidaju kuće, onda će to oni sami da odluče.
 
Obeležavanje Vidovdana obezbeđivali su pripadnici Kosovske policije koji su bili postavljeni duž puta od Gračanice do Gazimestana, pripadnici Euleksa i Kfora, a mesta na kojima je bio Nikolić, pored njegovog obezbeđenja, obezbeđivala je i interventna jedinica Kosovske policije Rosu.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: