Nikolić: Ne planiram ostavku

Nacionalne vesti - Sreda 12.03.2014 - 02:12

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić rekao je, povodom izjave lidera Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića da su Srbiji potrebni i predsednički izbori, da nema nameru da podnese ostavku.

Nikolić: Ne planiram ostavku Nikolić: Ne planiram ostavku
On je, u emisiji "Upitnik" na RTS-u, ocenio da je Dačić kada je to izjavio bio "malo neozbiljan ili iritiran".
 
Nikolić je podsetio da je raspustio Narodnu Skupštinu kada je Dačić kao premijer rekao da nije zadovoljan svojim radom, te dodao da je od njega zavisilo hoće li biti vanrednih izbora.
 
U slučaju predsednika, podsetio je Nikolić, raspisivanje izbora zavisi od samog predsednika i njegovog ponašanja. Naime, Skupština treba najpre da proceni da li je povredio Ustav, pa to mora da potvrdi Ustavni sud jer je on poslednja instanca, ukazao je on.
 
- Ja nisam povredio Ustav i smatram da odlično vršim svoju funkciju - naveo je Nikolić dodajući da izuzev kritika na njegov izgled niko ne može imati primedbu na to kako obavlja dužnost.
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: