Novi Beograd: Drama i dalje traje

Nacionalne vesti - Petak 26.08.2016 - 08:29

Potraga za naoružanim muškarcem koji je nakon pucnjave u četvrtak oko 20 časova na adresi Jurija Gagarina 213, uleteo sa oružjem u stambenu zgradu u istoj ulici sa brojem 241 nastavlja se.

Policajci su raspoređeni u i oko zgrade; Foto: M. Rašić/Blic Policajci su raspoređeni u i oko zgrade; Foto: M. Rašić/Blic

Jake policijske snage opkolile su soliter u kojem se sumnja da se nalazi napadač, javlja reporter "Blica" sa lica mesta.

Policajci su raspoređeni oko zgrade, ali se ipak najveći deo njih nalazi unutra.

Policija je blokirala ulaz u zgradu, a deo policajaca ušao sa opremom za probijanje vrata.

Ispred zgrade su do nešto posle ponoći bili pripadnici posebne jedinice Policijske brigade pod punom opremom: sa fantomkama, šlemovima, pancirima i dugim cevima.

Policajci su pregledali celu zgradu od 14 spratova i 90 stanova, ali nisu našli osumnjičenog, mada i dalje sumnjaju da je u zgradi.

U toku noći specijalne jedinice su se povukle, zajedno sa većim brojem ostalih pripadnika MUP-a.

Drama je počela oko 20 časova kada je muškarac koji je vozio crni automobil marke BMW počeo da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druge u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri vozila.

Posle pucnjave, osumnjičeni je pobegao dalje Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružžan uleteo u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241.

Građani su policiji prijavili da je naoružan muškarac ušao u taj soliter, nakon čega su ekipe stigle na lice mesta za nekoliko minuta.

Navodno, stanari zgrade su uočili naoružanog čoveka kako ulazi u zgradu preko sigurnosne kamere, ali nije zabeleženo da je izašao.

Na licu mesta bili su i psi tragači, koji su pokušavali da uđu u trag napadaču.

Na prozorima su tokom policijskog pretresa mogli videti ljudi koji bojažljivo izviruju napolje, a neki su bili vidno uplašeni i uznemireni.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: