NS: Pijani funkcioner lomio kafanu na groblju

Nacionalne vesti - Utorak 08.04.2014 - 10:51

Savetnik direktora novosadskog Javnog pogrebnog preduzeća "Lisje”, Dragiša Vasiljević, sumnjiči se da je polupao inventar u restoranu na groblju i vređao zaposlene.

Vasiljević lumpovao i pretio kalašnjikovim (Foto: trecasrbija.rs) Vasiljević lumpovao i pretio kalašnjikovim (Foto: trecasrbija.rs)
On je čak pretio prisutnima da će ih "pobiti kalašnjikovim".
 
Pomoćnik direktora, Vladimir Gvojić, i šef službe gradskog groblja, Dalibor Kekić, obavestili su dopisom direktora "Lisja" Stojana Ivaniševića šta se desilo u restoranu i zatražili sankcije za tog savetnika za komercijalne poslove.
 
"Ko će da nadoknadi štetu koja je nastala toga dana, jer veliki deo inventara je potpuno uništen, kao i sama sala? Osuđujemo ponašanje savetnika i pomoćnika direktora koji ćute iz straha da ne izgube pozicije u firmi", piše u dopisu. 
 
Na slavlju u JKP "Lisje", kada su dodeljivane zahvalnice dugogodišnjim radnicima tog preduzeća, Vasiljević je pijan prekinuo proslavu, bacao pladnjeve s hranom, vređao, pretio i radnicima otimao iz ruku i cepao zahvalnice - kazali su očevici. 
 
Pre nešto više od mesec dana, Dragiša Vasiljević je optužen da je pijan automobilom jurio Bulevarom oslobođenja u Novom Sadu, prošao kroz tri crvena svetla, a potom se svađao i vređao saobraćajce od kojih je bežao i koji su jedva uspeli da ga zaustave. 
 
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: