"Oružje i droga u luksuznim kolima"

Nacionalne vesti - Subota 21.03.2015 - 20:37

U okviru kontrole vozila visoke klase od 10. do 15. marta u Srbiji otkriveno je 19 krivičnih dela i zaplenjeno oružje i droga, rekao je ministar Stefanović.

Foto: Printskrin Foto: Printskrin

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas u Nišu da je u okviru ove kontrole zaustavljeno i provereno 14.655 luksuznih vozila.

- U okviru ove kontrole napisano je 3.055 saobraćajnih prekršaja i sedam prijava za kršenje javnog reda i mira. Takođe je otkriveno 19 krivičnih dela, zaplenjeno nekoliko komada oružja, a kod devet vozača je pronađena droga - rekao je Stefanović na skupu koji je u niškom Narodnom pozorištu organizovao Pokret socijalista Niša.

Stefanović je istakao da je naložio pojačanu kontrolu vozila visoke klase zbog primedbi građana da sabraćajni policajci kontrolišu samo domaća vozila i ostala vozila niže klase.

- Uvidom u izveštaj video sam da to nije baš tako, ali sam naložio posebnu i pojačanu kontrolu da bih dokazao da ćemo apsolutno biti jednaki svi u Srbiji, bez obzira što neko ima novaca da se vozi u skupom automobilu - kazao je Stefanović.

BETA

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: