Počele prijave za prijemni

Nacionalne vesti - Sreda 02.07.2014 - 10:10

Prijavljivanjem kandidata počelo je u ponedeljak, a Ministarstva prosvete apeluju na buduće brucoše da provere da li je visokoškolska ustanova ili studijski program akreditovan.

Sa prijemnog 2013. godine Sa prijemnog 2013. godine
Prijavljivanje traje do 5. jula, a spisak akreditovanih univerziteta, fakulteta, strukovnih škola kao i studijskih programa može se videti na sajtu Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta, nezavisnog tela nadležnog za akreditaciju.
 
Na 31 fakultetu Univerziteta u Beogradu na osnovnim studijama mesta ima za oko 15.000 brucoša, od toga 9.500 budžetskih, a prema najavi prorektorke Nade Kovačević ovoga puta veliko je interesovanje za računarske fakultete. 
 
Prošle godine su bili Elektrotehnički fakultet, Matematički, Fakultet bezbednosti, Fakultet sporta, ali i tradicionalno interesantni medicina, stomatologija, ekonomija.
 
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: