Počelo saslušanje Beka u tužilaštvu

Nacionalne vesti - Sreda 09.09.2015 - 12:30

U Višem tužilaštvu u Beogradu počelo je saslušanje biznismena Milana Beka povodom pokušaja njegovog ubistva u novembru prošle godine, kada je teško ranjen.

Beko ranjen u novembru prošle godine. Foro: RAS Beko ranjen u novembru prošle godine. Foro: RAS

Beko će biti saslušan u svojstvu oštećenog. On je došao u Palatu pravdu nekoliko minuta pre 10.00 sati i nije dao izjavu novinarima.

Maja Adrovac je u pritvoru od 17. jula i ona se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, za koje je zaprećena kazna od 10 do 30-40 godina zatvora.

DNK Maje Adrovac identičan je DNK koji je nađen na čauri s mesta napada na Beka, rekao je ranije ministar policije Nebojša Stefanović napominjući da će tek biti utvrđeno kakvu je konkretnu ulogu imala u tom slučaju.

U ranijem toku istrage saslušani su svedoci, među njima i Bekovi vozači koji je bili prisutani u trenutku kada je biznismen ranjen.

Na Milana Beka 14. novembra 2014. godine pucano je ispred njegove kuće u Ulici Andre Nikolića na Senjaku dok je izlazio iz auta, kada je zadobio teške povrede.

 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: