Pojačane kontrole, s motora vrebaju nesavesne vozače

Nacionalne vesti - Petak 01.09.2017 - 19:21

U narednih mesec dana biće pojačane patrole oko svih škola i kažnjavani vozači koji prekoračuju brzinu i prave druge prekršaje.

Policijske patrole biće pojačane u okolini svih škola Policijske patrole biće pojačane u okolini svih škola

Saobraćajci će na neobeleženim motorima više biti raspoređeni u okolini škola. Pored redovne kontrole vozača, neće propuštati da kažnjavaju one koji ne poštuju pravila.

Policijske patrole biće pojačane u okolini svih škola u narednih mesec dana, i to ne samo saobraćajne, već i patrole koje brinu o opštoj bezbednosti građana.

"Naš zadatak je naravno da nijedno dete ne strada. Veoma nam je važno, i čini nam se da na to roditelji treba posebno da obrate pažnju, i na vezivanje pojaseva, i na korišćenje sigurnosnih sedišta, na ograničenja brzine, i podsetiću da je ograničenje u blizini škola 30 km na sat", rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Pored pojačane kontrole saobraćaja, u narednom periodu, u školama će biti sprovedena i edukacija učenika o postupanju u slučaju vanrednih situacija.

Učenici će kroz posebne programe biti upoznati i sa opasnostima koje vrebaju kada je vršnjačko nasilje u pitanju, ali i od drugih vidova nasilja.

Takođe će imati i predavanja o opasnostima koje sa sobom nosi upotreba interneta.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: