Radulović stigao u Beograd

Nacionalne vesti - Subota 12.04.2014 - 14:44

Bivši direktor C marketa Slobodan Radulović sleteo je u subotu popodne na beogradski aerodrom Nikola Tesla odakle je prebačen u policiju.

Radulović stigao iz Moskve (Foto: Kurir) Radulović stigao iz Moskve (Foto: Kurir)
Radulović je doleteo redovnom linijom iz Moskve za Beograd.  
 
Radulović je prevezen u policijsku stanicu u ulici 29. novembra, gde će biti izvršena identifikacija, nakon čega će biti prebačen u Specijalni sud.
 
U roku od 48 sati Radulovića bi trebalo da sasluša krivično vanpretresno veće Specijalnog suda radi odluke o daljem zadržavanju u pritvoru.
 
Krivično vanpretresno veće može da potvrdi ranije rešenje o odrejivanju pritvora ili da ga pusti da se brani sa slobode uz ili bez neke od mera za obezbeđenje prisustva.
 
Bivši direktor C marketa se krio u Španiji od kako je u Srbiji počela istraga protiv takozvane "stečajne mafije" 2006. godine. Nakon višegodišnjeg suđenja Specijalni sud izrekao je presudu ''Stečajnoj mafiji'' kojom je Radulović osuđen na pet godina zatvora zbog malverzacija sa C marketom
 
Presuda, međutim, još nije pravosnažna i čeka se odluka Apelacionog suda po žalbama.
 
Radulović može da traži ponavljanje suđenja jer je osuđen u odsustvu.
 
Za Radulovićem je 2008. godine Drugi opštinski sud pokrenuo postupak zbog malverzacija sa Niveinim proizvodima, odredio mu pritvor i raspisao poternicu.
 
Blic, Beta

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: