"Šešelj stiže sutra"

Nacionalne vesti - Ponedeljak 10.11.2014 - 08:47

Danas ćemo znati kad će se lider SRS Vojislav Šešelj vratiti u Srbiju, a najverovatnije će se to dogoditi sutra, kaže Rasim Ljajić.

Šešelj privremeno slobodan bez uslova Šešelj privremeno slobodan bez uslova

Predsednik srpskog Saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da će se tokom današnjeg dana znati kada će se lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj vratiti u Srbiju, i ocenio da će se to najverovatnije dogoditi sutra.

"Ostajemo pri onome što smo i saopštili, da Šešelj sutra treba da dođe. U toku dana ćemo sasvim sigurno znati, jer Vlada Srbije obezbeđuje kartu do Beograda", rekao je za televiziju Pink Ljajić, koji je i potpredsednik vlade.

Prema njegovim rečima, sve je bilo spremno da Šešelj dođe već u petak, ali do toga nije došlo iz medicinskih razloga.

Ljajić je ocenio da je Šešeljev slučaj po svemu jedinstven, kako zbog toga što je 12 godina u zatvoru, tako i zbog načina na koji je pušten na privremenu slobodu zbog lečenja.

On je ocenio da Tribunal u Hagu koristi situaciju oko bolesti lidera radikala da "izađe iz ćorsokaka" u vezi sa ovim slučajem.

Sudsko veće Haškog tribunala odlučilo je prošle nedelje da pusti optuženog Vojislava Šešelja, koji je oboleo od raka, na privremenu slobodu.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: