Silovanje u Banjičkoj šumi

Nacionalne vesti - Petak 07.11.2014 - 11:52

M.M. (30) iz Beograda prijavila je policiji da ju je nepoznati muškarac silovao u Banjičkoj šumi. Prema rečima devojke, dok se kroz šumu vraćala kući iz obližnjeg kafića, manijak ju je presreo, odveo u žbunje i pola sata se iživljavao nad njom.

Policija proverava egzibicioniste, foto Blic Policija proverava egzibicioniste, foto Blic

Čim je u proteklu nedelju policija dobila prijavu, patrola se uputila u šumu i pronašla devojku koja je zatražila pomoć. Tada im je ispričala da ju je manijak napao oko 19 sati dok je prolazila kroz šumu i pod pretnjom da će je povrediti odvukao u žbunje, piše Alo!.

Policajci su odmah počeli da tragaju za dokazima, odnosno tragovima na licu mesta, a devojka je prevezena u bolnicu gde joj je urađen ginekološki pregled.

Po podacima MUP-a za 2013. godinu, Banjička šuma je važila za veoma rizičnu lokaciju. U šumi su se često okupljali egzibicionisti, a u njenoj neposrednoj blizini je i Centar za maloletne delinkvente.

- Analize još nisu gotove, odnosno još ne znamo da li je bilo silovanja ili je eventualno dobrovoljno imala odnose. Policija ceo slučaj radi kao da se silovanje dogodilo, ali i ne isključujemo mogućnost da je reč o lažnoj prijavi. Devojka koja je slučaj prijavila u tom trenutku je bila jako konfuzna što smo prepisivali preživljenom stresu.

Međutim, kada smo ponovo uzimali izjavu ona je i dalje bila konfuzna i menjala je opis napadača i način na koji je napadnuta.

S druge strane, kada smo je pronašli imala je vidljive tragove na telu, koji ukazuju da je povređena - rekao je sagovornik blizak istrazi, navodeći da policija ne želi ništa da prepusti slučaju, te da su sve raspoložive ekipe angažovane na rešavanju ovog slučaja.

Policija pročešljala šumu i proverila sve evidentirane egzibicioniste

Patrole policije pročešljale su Banjičku šumu, a proveravaju se i osobe koje su evidentirane kao egzibicionisti.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: