SPS-ovi ministri da se aktiviraju

Nacionalne vesti - Subota 08.11.2014 - 13:26

Potpredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da ako do rekonstrukcije Vlade dođe ona neće značiti promenu stranaka, već ministara koji se "nisu snašli u svom resoru".

Mihajlović: To su samo kritike Mihajlović: To su samo kritike
Ona je ponovila da o tom pitanju prvo mora da se raspravi na sastancima Srpske napredne stranke (SNS), ali da to još uvek nije došlo na red.
 
Na pitanje da li se već sada zna koji to ministri nisu dobro radili Mihajlovićeva je kazala da još uvek ne može da se odredi kakvi su rezultati ministarstava "zato što je Vlada radila u vanrednim uslovima četiri meseca".
 
- Ne bih licitirala ni sa jednim imenom. Nikome od ministara nije lako, ni ministru prosvete Srđanu Verbiću, ni zdravlja Zoranu Lončaru, a ponajmanje ministru pravde Nikoli Selakoviću, s obzirom na štrajkove sa kojima se suočavaju - kazala je Mihajlovićeva.
 
Mihajlovićeva je kazala da je vladajuća koalicija stabilna i da svako radi svoj posao i dodala da ne misli da će ova vlada ostati upamćena po oštrim rezovima.
 
Ona je kazala da bi ministri koji dolaze iz Socijalističke partije Srbije mogli da budu aktivniji i da se to "pogotovo odnosi na poljoprivredu i životnu sredinu za koju su zainteresovani mnogi investitori", inače resor koji drži Snežana Bogosavljević Bošković.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: