Uništena 362 kg droge

Nacionalne vesti - Četvrtak 02.04.2015 - 20:06

Pripadnici MUP-a Srbije uništili su 362 kilograma i 43,39 grama droge u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu, saopštio je MUP.

foto:Alo.rs foto:Alo.rs
Kako se navodi u saopštenju, radi se o 53.881,07 grama heroina i 308.162,32 grama marihuane, koji su bili skladišteni u Upravi kriminalističke policije u sedištu Ministarstva unutrašnjih poslova.
 
Transport i uništenje posebno su obezbeđivali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a uništenje narkotika je pratila Komisija Vlade Srbije za praćenje postupka uništenja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, sudija Višeg suda u Beogradu i komisija Termoelektrane "Nikola Tesla", zbog transparentnosti postupka. 
 
Praćenje postupka kao i veštačenje narkotika, vršila je i referenta laboratorija za ispitivanje psihoaktivnih kontrolisanih supstanci Republike Srbije, dodaje se u saopštenju MUP-a. 
 
"Ovo uništavanje pokazuje veliku odlučnost države u borbi protiv krijumčarenja droge. Postupak uništenja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci kontinuirano će se sprovoditi i u narednom periodu u TE 'Nikola Tesla' u Obrenovcu", rečeno je u MUP-u.
Beta

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: