“Vlada i premijer se iživljavaju nad poslanicima”

Nacionalne vesti - Utorak 17.06.2014 - 15:14

Predsednik Nove stranke i poslanik Zoran Živković kritikovao je vladu i premijera jer "vrše pritisak i iživljavaju se nad poslanicima".

Poslanici reaguju kako šef kaže Poslanici reaguju kako šef kaže
On je ukazao da je sednica Skupštine za utorak zakazana u ponedeljak rano popodne u isto vreme kada su zakoni koji se nalaze na dnevnom redu usvajani na sednici Vlade Srbije.
 
"Ovo je još jedan pritisak i iživljavanje Vlade Srbije i njenog predsednika nad parlamentom. Možda su ovo teške reči za ovaj dom, ali ne znam kako da drugačije opišem to ponašanje", rekao je Živković. 
 
On je ukazao i na to da je u istom trenutku, odmah pošto je Vlada usvojila predloge zakona, 205 poslanika potpisalo zahtev za održavanje sednice tokom vanrednog zasedanja. 
 
"Ne znam šta je gore, što su poslanici većine ili vidovnjaci sa paranormalnim sposobnostima pa vide u budućnost ili to što na elektronski stimulanski mig reaguju kako šef kaže. Ipak mislim da je ovo drugo u pitanju", kazao je Živković. 
 
On je ocenio da Vlada vidi parlament kao svoju ispostavu. Kao problem Živković je ocenio i to što nisu svi poslanici dobili materijal koji se tiče današnjeg zasedanja, a reč je o najmanje 1.000 strana. 
 
On je kritikovao i to što se na brzinu glasa o medjunarodnim ugovorima i zajmovima čija je vrednost oko 300 miliona evra. 
 
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: