"Vučić omogućio Šešeljev povratak"

Nacionalne vesti - Petak 07.11.2014 - 09:15

Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je da je premijer Aleksandar Vučić omogućio da Vojislav Šešelj dođe u Srbiju.

Vulin otkrio Vladine tajne Vulin otkrio Vladine tajne

Vulin je doda i da neće biti dozvoljeno da se destabilizuje Srbija.

On je za TV Pink rekao da svaki državljanin u Srbiji ima pravo da se leči i da bude čuvan, ali da, sa druge strane, ima pokušaja da se dolazak Šešelja iskoristi direktno protiv Vučića i kao nešto što bi trebalo da destabilizuje Srbiju i da se to neće dopustiti.

On je rekao da pretpostavlja da postoji neki dogovor između Haškog tribunala i Šešelja sa kojim će i nadležni državni organ biti upoznat i u skladu sa njim ponašati.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je dodao da je "Vlada Republike Srbije dala garancije istog sekunda kada su od nas zatražene".

Vulin je naglasio da Srbija mora da nastavi putem koji je krenula, a to je put nezavisnosti, suvereniteta i "našeg suverenog biranja s kim i kako i u kojoj meri".

"Nemojte plašiti Vučića na bilo koji način, neće vam uspeti", poručio je Vulin, ističući da se nada da će u toku dana razgovarati sa Vučićem.

Vulin je dodao da je Vučiću "bilo nuđeno i da je Zapad stalno koristio ovo kao sredstvo ucene i pritiska - ako ne budeš promenio politiku, kada je Rusija u pitanju, ako budeš održao paradu, ako Putin bude tako drag gost, videćeš da ćemo naći načina da destabilizujemo Srbiju".

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: