Zapalio stan kuvajući kafu, pa se ugušio u dimu

Nacionalne vesti - Subota 23.07.2016 - 18:18

Kikinđanin Dragiša Rajkov (60) ugušio se u subotu pre podne u požaru koji je izbio u njegovom stanu na trećem spratu u zgradi u najstrožem centru Kikinde, na Trgu srpskih dobrovoljaca broj 10

Stan je pored zgrade gradske kuće; Foto: D. Ristić Stan je pored zgrade gradske kuće; Foto: D. Ristić

Kikinđanin Dragiša Rajkov (60) ugušio se u subotu pre podne u požaru koji je izbio u njegovom stanu na trećem spratu u zgradi u centru Kikinde, na Trgu srpskih dobrovoljaca broj 10, pored zgrade gradske kuće.

 

Požar su oko 10 sati primetile komšije koje su odmah pozvale vatrogasce i Hitnu službu, čije su ekipe došle za svega nekoliko minuta i u stanu pronašle beživotno telo Rajkova.

 

Uzrok nastanka požara, zasad, zvanično nije poznat, a komšije pretpostavljaju da, najverovatnije varnicu izazvao plinski rešo ili, eventualno, neki drugi manji aparat na kojem je nesrećni čovek kuvao kafu.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: