Zatvoreno biracko mesto u Novom Pazaru

Nacionalne vesti - Nedelja 16.03.2014 - 10:02

Jedno biračko mesto u Novom Pazaru zatvoreno je u nedelju ujutru oko pola sata od otvaranja. Kako je u RIK-u rečeno izbori na tom mestu biće poništeni, pa ponovljeni.

Zatvoreno biracko mesto u Novom Pazaru (Ilustracija) Zatvoreno biracko mesto u Novom Pazaru (Ilustracija)
"Taj birački odbor je odlučio da koordinatoru i radnom telu RIK-a preda ceo izborni materijal. Mi ćemo taj odbor razrešiti, poništiti glasanje na tom mestu i ponoviti sa drugim članovima biračkog odbora", kazao je predsednik RIK-a Dejan Đurđević. 
 
Biračko mesto u prigradskom naselju Mur u Novom Pazaru je zatvoreno, kako bi se izbegle "moguće incidentne situacije”, rekli su u RIK-u. 
 
Članica radnog tela RIK-a za Novi Pazar Zora Mijaljević rekla je da sa članovima komisije iz Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka, koalicionog partnera LDP-a, nije postignut dogovor da ulože prigovor o spornom broju listića, pa je odlučeno da se to biračko mesto zatvori. 
 
Oni tvrde da na četiri biračka mesta u Novom Pazaru nedostaje oko 50 glasačkih listića. 
 
U Novom Pazaru pravo glasa na vanrednim parlamentarnim izborima ima 82.017 građana, koji će glasati na 93 biračka mesta. 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: