Živković: Vučić je nesposoban

Nacionalne vesti - Nedelja 13.04.2014 - 01:28

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je da će lider SNS-a Aleksandar Vučić vladati pomoću neprekidnih izbornih kampanja i najavljivanja čuda, jer je "nesposoban da uradi bilo šta".

Živković: Vučić kampanjama prekriva nesposobnost (Foto: Alo) Živković: Vučić kampanjama prekriva nesposobnost (Foto: Alo)
"U naredne dve godine biće masa kampanja, pokrajinski izbori do leta ili kasnije, lokalni izbori, verovatno i predsednički izbori pre kraja mandata Tomislava Nikolića, jer je Vučić ocenio da mu odgovaraju kampanje u kojima on diktira ko će biti opozicija, a ko ocrnjen i uhapšen", rekao je Živković na sednici Glavnog odbora Nove stranke u beogradskoj opštini Stari grad.
 
Živković je naveo da će Vučić kampanje koristiti kao izgovor da ništa ne radi i da će stalno tražiti novi mandat, novo poverenje građana i nacionalni konsenzus.
 
"Zato što je neposoban da uradi bilo šta", rekao je Živković i ocenio da će Srbiji biti sve gore i da će mladi, ako se tako nastavi, bolji život tražiti u Prištini i Tirani, a ne kao do sada u Segedinu i Sofiji.
 
Vlast svoju nesposobnost prikriva i "najavama čuda i čudotvoraca", poput Beograda na vodi i Mercedesa, a čudotvoraca nema, rekao je on i naveo da je kriminal podignut na nivo 90ih i istakao da je "nenormalan i neprijatelj Srbije" svako ko govori da su rat, ubistva i sankcije bile bolje nego vreme posle 2000. godine.
 
Živković je izborni rezultat stranaka demokratske orijentacije ocenio kao katastrofalan i naveo da su uzroci te katastrofe loše vlasti od 2004. godine i "plaćenička izdaja" Borisa Tadića, koji je mesec dana pre izbora izašsao iz Demokratske stranke i osnovao Novu demokratsku stranku.
 
Nova stranka će u parlamentu imati dva poslanika, a na izborima je nastupila u koaliciji s Demokratskom strankom Dragana Đilasa.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: