Bijelo dugme u Nišu za doček?

Regionalne vesti - Četvrtak 15.12.2016 - 13:59

Iako do proslave Nove godine ima još samo dve nedelje, još uvek se ne zna ko će zabavljati Nišlije u "najluđoj noći" na glavnom gradskom Trgu. Najbliži nastupu na Trgu kralja Milana je navodno kultni ex-YU bend “Bijelo dugme”.

Čeka se samo potpisivanje ugovora;FOTO: Pixsell Čeka se samo potpisivanje ugovora;FOTO: Pixsell

Prema nezvaničnim informacijama iz Gradskog veća sa "Bijelim dugmetom" je skoro sve dogovoreno i čeka se potpisivanje ugovora, međutim u Kabinetu gradonačelnika kažu da još uvek nema potvrđene informacije o izvođaču, jer je “više varijanti u opticaju”.

- Prosto je sve to još toliko daleko, a razumem približava se vreme proslave i mi smo nestrpljivi i čekamo. I sa većnicom za kulturu sam razgovarala i ona ništa ne zna.

To su informacije za koje nema razloga da se skrivaju, čim budemo imali konačnu odluku o tome ko će biti izvođač, javićemo - kažu iz gradonačelnikovog kabineta.

Ipak, gotovo je izvesno da će za srpsku Novu godinu u Svetosavskom parku pevati Marija Šerifović jer su, kako kaže predsednik Opštine Medijana Milan Krstić, krenuli u pregovore sa njom i očekuje da sve bude završeno za par dana.

- Na kolegijumu je doneta odluka da izvođač koji će nastupiti za Srpsku Novu godinu bude Marija Šerifović. Sada ide pregovarački postupak i ako nam cena bude odgovarala mi ćemo je angažovati, a 99 % sam siguran da ćemo uspeti da se dogovorimo - kaže Krstić.

Podsetimo, program novogodišnje proslave je prošle godine bio organizovan na 4 lokacije u Nišu.

Publiku su zabavljali niški muzičari, a zvezda večeri na Trgu Kralja Milana bila je grupa “Kerber”.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: