Cvetanović ili Jovanča Micić?

Regionalne vesti - Petak 30.01.2015 - 12:28

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović (SNS) je za dve i po godine, koliko je na vlasti, obišao gotovo čitav svet i na službenim putovanjima proveo punih 90 dana.

On je na primer u Kini proveo punih 30 dana. Na putovanja je prema podacima koji su iz njegovog kabineta dostavljeni portalu Južne vesti, odlazio i kao član Predsedništva Stalne konferencije gradova i opština, član Predsedništva Srpskog lekarskog društva, član Odbora Evropske komisije i naravno kao gradonačelnik.

Cilj svih putovanja je, kažu u kabinetu, "predstavljanje Leskovca kao povoljnog mesta za investiranje", a za to vreme u Leskovcu nije bilo stranih investicija.

Prema podacima iz zvanične revizije Budžeta Leskovca na službena putovanja gradonačelnika i njegovih saradnika u zemlji inostranstvu je samo u 2013. godini potrošeno 326.000 evra, od čega je na reprezentaciju utrošeno 76.000 evra, a na put 250.000 evra.
 

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: