Heroin na Čukarki

Regionalne vesti - Subota 15.11.2014 - 10:25

Vranje - Carinici i granična policija sprečili su u petak oko oko 19.30 pokušaj krijumčarenja oko 300 grama heroina na graničnom prelazu Preševu, saopšteno je iz Uprave carina.

Granični prelaz Čukarka kod Preševa Granični prelaz Čukarka kod Preševa

Drogu je pokušao da prokrijumčari državljanin Makedonije turske nacionalnosti, koji je putovao u društvu svog sunarodnika albanske nacionalnosti, iz Makedonije u Mađarsku.

Kako se navodi u saopštenju, nakon što su na granici zaustavili vozilo marke BMW 520 i obavili pasošku kontrolu putnika, carinici su zamolili vozača da izađe iz automobila kako bi mogli da urade detaljniji pregled.

Već prilikom njegovog izlaska iz vozila primetili su da postoji "zadebljanje u predelu pojasa", zbog čega su odlučili da pretresu putnika.

Tri kesice sa 283 grama heroina pronađene su ispod džempera, kako se navodi, "zadenute za pojas". Otkrivena droga i putnici predati su u dalju nadležnost MUP.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: