Holivudski rođendan gradonačelnika Leskovca

Regionalne vesti - Četvrtak 12.03.2015 - 15:48

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović (SNS) proslavio je svoj 50. rođendan u stilu holivudske zvezde sa oko 400 zvanica u najvećoj diskoteci na jugu Srbije "Safir", i to uz policijsko obezbeđenje.

Leskovački gradonačelnik voljen i obožavan Leskovački gradonačelnik voljen i obožavan

Među zvanicama je bilo i visokih funkcionera, poput ministra odbrane Bratislava Gašića i šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Zorana Babića.

Na  velikom video-bimu prikazivane su slike iz života gradonačelnika Leskovca, dok su aktivisti SNS-a nosili majice sa natpisima “Volimo te…” i “Hvala ti što postojiš".

Slavlje prvog čoveka Leskovca je otpočelo nastupom lokalnog gudačkog orkestra. Zatim su zabavu preuzele folk zvezde Milica Pavlović i Stevan Anđelković, a raspoloženje je kulminaralo kada su u salu, koja može da primi oko 1.000 ljudi, ušli trubači i velika torta u bojama SNS-a, dok se iznad “Safira” prolomio vatromet.

Prema nepotvrđenim informacijama iz SNS-a, u diskoteci “Safir” uopšte nije trebalo sinoć da se slavi Cvetanovićev rođendan, već njegov trijumf na novim stranačkim izborima.

Gradski odbor SNS je još ranije rezervisao taj prostor za Izbornu Skupštinu, ali je ona stopirana zbog nedostatka jasnih pravila iz Beograda. Da zakup ne bi propao, gradonačelnik je rešio da proslavi rođendan -  tvrdi izvor Južnih vesti iz SNS.
 

Južne vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: