LE: Baš volim da putujem!

Regionalne vesti - Ponedeljak 01.12.2014 - 07:36

Kabinet gradonačelnika i zaposleni u 40 ustanova i preduzeća potrošili su na službena putovanja i reprezentaciju 222.000 evra.

Cvetanović voli da putuje foto MIlica Ivanović Cvetanović voli da putuje foto MIlica Ivanović

Prema računici opozicije, taj iznos, za 2013. godinu, je 326.000 evra.
 
Razlog za naknadnu reakciju o troškovima putovanja i reprezentacije iz 2013. je izveštaj revizora, koji je konstatovao da su putni nalozi bez pokrića.

Na uzorku od 15 putnih naloga za službeno putovanje u zemlji utvrđeno je da nema potpunih izveštaja o službenom putu i o svrsi putovanja i da u 11 slučajeva putnicima nisu sledovale dnevnice.

U dokumentaciji o službenom putu u inostranstvu nema pozivnih pisama i nema kopije pasoša iz kojih se može zaključiti kada je putnik izašao iz zemlje i kada se vratio.
 
- Troškovi putovanja gradonačelnika i opštinskih funkcionera su 169.000 evra, za gorivo i druge troškove plaćeno je 81.000, za reprezentaciju 76.000 evra, ukupno 326.000 evra.

Toliko od skromnosti, sposobnosti i poštenju naprednjaka i njihove vlasti - kaže poverenik DS Saša Stojanović.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: