LE: Prelomi i kišobran u glavu na dve utakmice

Regionalne vesti - Ponedeljak 23.11.2015 - 13:01

Incidenti i povrede igrača na dve fudbalske utakmice Jablaničke okružne lige obeležili su sportsku nedelju u Leskovcu.

Na terenu grubosti igrača, ali i publike; Foto: Getty Images Na terenu grubosti igrača, ali i publike; Foto: Getty Images

Fudbaler "Plantaže” iz Donjeg Stopanja zadobio je dva otvorena preloma noge na domaćem terenu u utakmici protiv "Brze” u 16. minutu utakmice, nakon klizećeg starta za loptom u sudaru sa protivničkim igračem.

Kako je potvrđeno "Južnim vestima”, jedan od navijača, kada je video prelom, pao je u nesvest i zajedno sa povređenim fudbalerom odvežen je kolima Hitne pomoći.

Stevanović je juče hitno operisan u leskovačkoj Opštoj bolnici. Trenutno se oseća dobro i sledi mu dug oporavak.

Ceo klub je uz njega i ima našu podršku - kaže za "Južne vesti” Zlatko Miljković, v.d. predsednika FK "Plantaža”.

Fudbaler "Mladog Borca” iz Živkova Miloš Pavlović - Kubura, istog dana, na utakmici u Čekminu protiv istoimenog kluba, dobio je iz publike udarac kišobranom u glavu, a napadača je privela policija u Pečenjevcu.

Prilikom izvođenja kornera, jedan 70-godišnji starac je prišao Pavloviću i iz čista mira udario ga kišobranom u glavu, a on je zbog velikih bolova morao da napusti igru.

Policija je odmah pozvala Hitnu pomoć, ali su oni rekli da nemaju slobodno vozilo, pa je privatno prevežen do Urgentnog centra - prepričava događaj za "Južne vesti” Miroslav Stojanović - Stajs, predsednik FK "Mladi Borac".

On kaže da je napadnuti fudbaler idol svim ostalim saigračima iz kluba.

Kubura je sinonim za fer i korektnui igru. Nikada nije izazvao nijedan incident.

Šta je navelo čoveka iz publike da ga napadne, to ne znam, ali je sigurno da će mu klub pustiti krivičnu prijavu - tvrdi Stojanović.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: