LE: SNS i SPS izgladile nesporazum

Regionalne vesti - Nedelja 18.09.2016 - 18:07

LESKOVAC – Ako je i bilo sumnji u mogući „pad vlade“ u Leskovcu, one su raspršene kada su se gradski i ujedno čelnici SNS i SPS više nego upadljivo zajedno pojavili na nacionalnoj i međunarodnoj izložbi pasa.

Mir u vladajućoj koaliciji ponovo zavladao; Foto: gradleskovac.org Mir u vladajućoj koaliciji ponovo zavladao; Foto: gradleskovac.org

Dalja pitanja o krizi, koja je izgleda trajala samo jedan dan, bila su suvišna.


Raspoloženje na licima gradonačelnika Leskovca i lidera leskovačkih naprednjaka Gorana Cvetanovića i Aleksandra Đurovića, predsednika Skupštine grada i prvog čoveka ovdašnjih socijalista, govorili su više od reči – mir je ponovo zavladao.

Javnost se na kratko zatalasala, da podsetimo, kada je pre tri dana Cvetanović najavio raskid koalicije sa SPS-om ukoliko se ne otpuste tri radnika u SRC „Dubočica“, zaposlena nedelju dana ranije.

Đurović je međutim sat kasnije izjavio Jugmedii da su ti radnici tog jutra otpušteni s posla.

SNS u lokalnoj skupštini ima 37 od ukupno 75 odbornika.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: