LE: Ubijen maloletnik

Regionalne vesti - Nedelja 26.10.2014 - 11:06

Tinejdžer iz Leskovca (17) sinoć je u svojoj kući upucao iz pištolja druga (19), koji je od posledica ranjavanja jutros preminuo, piše „Blic“.

(Ilustracija) (Ilustracija)

Do tragedije je navodno došlo slučajno, ali kako je u kući maloletnika nađen još jedan pištolj, a protiv njega se vodi još jedan postupak za nasilničko ponašanje, biće predložen pritvor sudiji za maloletnike.

I Tanjug je, pozivajući se na PU Leskovac, potvrdio da je maloletnik star 17 godina preminuo je u leskovačkoj Opštoj bolnici nakon što je noćas zadobio povrede iz vatrenog oružja.

Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković nije mogao da iznese više detalja o tragediji, jer je istraga u toku.

- Maloletno lice je preminulo u bolnici nakon ranjavanja iz vatrenog oružja. Uviđaj u objektu gde se to dogodilo je u toku i tek nakon prikupljanja svih činjenica biće saopšteno kako je došlo do tragedije - kazao je Zdravković.
 

B92, Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: