Lomili joj kosti jer je kopala po kontejneru

Regionalne vesti - Utorak 06.10.2015 - 08:38

Mladići u Zaječaru brutalno pretukli sugrađanku Milevu S. (60). Nakon što je žena pala šutirali su je nogama u lice

Nasilnici su nesrećnoj ženi smrskali gotovo sve kosti lica; Foto: WIkipedia Nasilnici su nesrećnoj ženi smrskali gotovo sve kosti lica; Foto: WIkipedia

Nekoliko, zasada, nepoznatih mladića napali su u ponedeljak Milevu S. (60), iz Zaječara, dok je iz kontejnera u samom centru grada sakupljala otpatke hleba i - brutalno je pretukli!
 
Nasilnici su, saznajemo, nesrećnoj ženi smrskali gotovo sve kosti lica, zbog čega je ona, u teškom stanju i sa neizvesnim izgledima da preživi, upućena na Odeljenje neurohirurgije u niškom Kliničko-bolničkom centru.

- Mileva se seća samo da su joj dva mladića prišla dok je iz kontejnera sakupljala otpatke hleba - kaže za naš list izvor blizak istrazi.
     
- Ona, međutim, jedva da je mogla da govori zbog stravičnih povreda koje su joj nanete.

Mladići su, pretpostavlja se, stari oko 20 godina.

Oni su Milevu, najpre, pesnicama nekoliko puta udarili u glavu.

A, nakon što je nesrećna žena pala, nastavili su da je šuturaju nogama u lice!

- Na osnovu zadobijenih povreda, mišljenja smo da su se nasilnici nad nesrećnom ženom - iživljavali i mučili je - navodi naš izvor.

- Da sve bude još gore, sumnja se da je Mileva prebijena samo zato jer je iritirala mladiće time što je iz kontejnera vadila ostatke hleba!

Da je je Mileva S. u teškom stanju, potvrdio nam je i dr Stanislav Tadić, direktor zaječarskog Zdravstvenog centra.

- Primljena je sa prelomom nosne, jagodične i čeone kosti - kaže dr Tadić.

- Nakon što smo je zbrinuli na Odeljenju hirurgije, doneli smo odluku da pacijentkinju, koja je u kritičnom stanju, hitno transportujemo u niški KBC.
 

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: