Maloletnika preko Fejsbuka primoravao na seks!

Regionalne vesti - Sreda 19.04.2017 - 10:24

Policija je uhapsila I.S.(36), iz okoline Medveđe, zbog sumnje da je izvršio krivično delo iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu i nedozvoljene polne radnje.

Preko interneta zakazivao sastanke maloletniku FOTO: Getty Images Preko interneta zakazivao sastanke maloletniku FOTO: Getty Images

On se tereti da je u periodu od 1. marta do 15. aprila tekuće godine preko svog fejsbuk profila zakazivao sastanke maloletniku, na kojima je istog primoravao na vršenje nedozvoljenih polnih radnji.

Osumnjičenom  je nakon privođenja, određen pritvor.

Reč je, inače, o jednoj crsti sajber kriminala, dela vezana za sadržaje – dečja pornografija je najčešći sadržaj koji se pojavljuje u ovoj grupi obuhvatajući posedovanje, distribuciju, transmisiju, čuvanje ili činjenje dostupnim i raspoloživim ovih materijala, njihova proizvodnja radi distribucije i obrada u kompjuterskom sistemu ili na nosiocu podataka.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: