Nakon "heroinskog poljupca", drogu zakopao pod šljivom

Regionalne vesti - Petak 24.02.2017 - 13:36

Prokupčanin koji je uhapšen nakon što je sa devojkom u parku poljupcem razmenio kesicu heroina, sakrio je još 220 grama ove droge u staklenoj boci koju je zakopao ispod šljijve u svom dvorištu.

Policija naložila i DNK analizu FOTO: OK Radio Policija naložila i DNK analizu FOTO: OK Radio

Policija je, nakon njegovog hapšenja, pretresla kuću osumnjičenog u selu kod Prokuplja, ali kako ništa nije pronađeno, pregledano je i dvorište gde je nađena zakopana boca sa heroinom.

Droga je data na veštačenje, a prema informacijama iz Tužilaštva, naložena je i DNK analiza kako bi se nedvosmisleno utvrdilo ko je zakopao bocu.

U policiji su potvrdili informacije do kojih su Južne vesti došle, ali su rekli da ne mogu iznositi detalje dok se ne izvrše potrebna veštačenja i analize.

- Već duže vreme je G. M. bio pod sumnjom inspektora da se bavi trgovinom i dilovanjem droge, ali se vrlo vešto skrivao - saznajemo iz istrage.

Osumnjičenom je, nakon policijskog zadržavanja, određen pritvor do 30 dana i, nakon veštačenja, Tužilaštvo će podneti dopunu krivične prijave za osumnjičenog koji se tereti da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Podsetimo, nakon razmene kesice heroina poljupcem u kuršumlijskom parku, i protiv ženske osobe je podneta krivična prijava u redovnom postupku za nedozvoljeno držanje opojnih droga.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: