NI: Bahatio se zbog zubobolje

Regionalne vesti - Ponedeljak 11.08.2014 - 08:18

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić pokazao je neverovatnu bahatost kad je pre nekoliko večeri svoj privatni automobil parkirao na popločanom trotoaru u centru Niša, gde je parkiranje zabranjeno. Na to ga je, kako kaže, primorao odlazak kod zubara, piše portal Južne vesti.

Grdonačelnik Perišić - foto juznevesti.com Grdonačelnik Perišić - foto juznevesti.com

Visok i strm ivičnjak, piše portal, nije sprečio gradonačelnika da „tojotu“ ostavi na popločanom šetalištu, i to baš na stazi za slepe i slabovide. Ovo mesto se nalazi samo nekoliko metara od obeleženog parkinga u Davidovoj ulici, gde se posle 21 sat radnim danima parkiranje i ne naplaćuje.

Kad je izašao iz automobila, Ulicu Milojka Lešjanina prešao je van pešačkog prelaza.

- Preko puta mesta gde sam se parkirao, na prvom spratu, reklama je stomatološke ordinacije gde sam bio i to je bio razlog što sam se tu parkirao.

Na trotoaru nema znaka za zabranjeno parkiranje i mislio sam da ću se zadržati vrlo kratko, desetak minuta.

Ostao sam duže nego što sam planirao - rekao je gradonačelnik za Južne vesti.

On je dodao da inače ne krši saobraćajne propise, te da se ovo dogodilo po povratku iz Beograda, gde je bio na sednici sa ministarkom Zoranom Mihajlović, posle čega je ostavio službeni automobil i za obavljanje privatnog posla, odnosno odlaska kod stomatologa, uzeo svoj. Tako, kaže, uvek i radi.

Juznevesti.com, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: