Ni: Doček Nove godine na tri mesta

Regionalne vesti - Četvrtak 26.11.2015 - 14:03

Doček 2016. godine u Nišu biće organizovan na tri lokacije: centralnom gradskom trgu, u Parku Svetog Save i na amfiteatru na nišavskom keju, saopštili su u petak predstavnici grada.

Građane će zabavljati niške snage; Foto: Dejan Bošković Građane će zabavljati niške snage; Foto: Dejan Bošković

Gradski većnik Milan Pešić rekao je da je odluka o dočeku na više mesta u gradu doneta kako bi se zadovoljio muzički ukus što većeg broja građana.

- Na sve tri lokacije nastupiće “niške snage”, ali još ne možemo da kažemo o kojim izvođačima je reč, jer je u toku proces javne nabavke, odnosno ugovaranja nastupa - rekao je Pešić na konferenciji za novinare posle sednice Veća grada Niša.

Pešić je istakao da je grad odustao od dovođenja muzičara sa strane za doček 2016. godine zbog previsokih iznosa koje su muzičari tražili, kao i zbog opredeljenja da novac iz gradske kase ostane u Nišu.

- U budžetu grada opredeljeno je šest miliona dinara za organizaciju dočeka Nove godine, ali ne očekujem da će sav taj novac biti utrošen - rekao je Pešić.

Veće grada Niša odlučilo je u petak da iz gradske kase bude utrošeno tri miliona dinara za postavljanje novogodišnje rasvete na gradskim ulicama i trgovima.

Ta suma, kako je rečeno, biće dovoljna i za popravku postojeće rasvete, a potom i za njenu demontažu.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: