NI: Funkcioneri godišnje autom obiđu zemljinu kuglu

Regionalne vesti - Četvrtak 06.11.2014 - 00:41

Automobil koji koristi menadžment Direkcije za javni prevoz grada Niša prešao je za tri godine oko 120.000 kilometara, odnosno kao da je tri puta obišao zemljinu kuglu.

(Foto: Blic) (Foto: Blic)
Kako saznaje “Blic” taj auto najčešće koristi zamenik direktora Nenad Stanković (SNS), koji ima vozača i prema tvrdnjama neimenovanih kolega često ga koristi u private svrhe. 
 
Automobil je kupljen u julu 2011. godine, i do oktobra 2012. prešao je 25.000, a od kada ga, navodno, koristi Stanković, za 15 meseci prelazi 65.000 kilometara ili 2,5 puta više.
 
Direktor Direkcije Saša Petronijević tvrdi da “niko nema ekskluzivno pravo korišćenja službenih vozila”. 
  
- Troškovi goriva su u nivou godišnjih planova, a za sva putovanja postoje nalozi ovlašćenih osoba. U 2013. godini često smo morali u Beograd zbog studije o gradskom prevozu, a u 2014. godini radi priprema tendera za prevoznikei – rekao je Petronijević. 
 
Stanković je demantovao da auto koristio u private svrhe.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: