NI: I direktor vodovoda sa sedam funkcija

Regionalne vesti - Subota 21.06.2014 - 01:25

Funkcioner SNS-a iz Niša, Dejan Andrejević, istovremeno obavlja sedam različitih funkcija.

Andrejević se izjednačio s Perišićem (Foto: NTV) Andrejević se izjednačio s Perišićem (Foto: NTV)
Andrejević je direktor JKP „Naisus“ (vodovod), narodni poslanik, član Saveta filijale Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja, član Upravnog odbora (UO) Vaterpolo kluba Nais, član UO Fudbalskog kluba Radnički, član UO Regionalne privredne komore i sekretar Gradskog odbora SNS-a.
 
Andrejević je kazao da mu je samo jedna od sedam funkcija plaćena i to ona u vodovodu.
 
- Plaćena je jedino funkcija direktora „Naisusa“, a poslanička je samo paušal za narodne poslanike kojeg smo se odrekli u korist poplavljenih područja. Nikakve druge naknade ni po kojem osnovu ne primam. Članstvo ni u jednom upravnom odboru se ne plaća - kaže Andrejević.
 
On tvrdi da sve postiže i da uglavnom nema mnogo obaveza u Upravnim odborima. 
 
- Što se tiče Radničkog, ne pamtim kada sam imao sastanak UO, sem na samom početku, jednom ili dva puta. Nikad me više niko nije pozvao. Što se tiče Vaterpolo kluba, samo sam bio na prvom sastanku. U RFZO sam takođe bio samo na prvom sastanku. Partijski sam, naravno, aktivan – objasnio je Andrejević.
 
Andrejević nije usamljen u sedenju na sedam stolica i gradonačelnik Niša Zoran perišić ima toliko, a njegova skupštinska i stranačka koleginica Ljubica Mrdaković Todorović obavlja šest istovremeno.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: