NI: Petoro uhapšenih zbog zelenaštva

Regionalne vesti - Sreda 11.02.2015 - 14:48

Pet osoba uhapšeno je u Nišu zbog sumnje da su tukle i ucenjivale jednu osobu kako bi joj iznudile oko 20.000 evra, saopštio je MUP Srbije.

(Ilustracija) (Ilustracija)
Policija je uhapsila T.G-a, Z.Đ-a, P.G-a, B.S-a i M. R-a koji se sumnjiče da su, u toku poslednjih godinu dana, dali oštećenom 6.000 evra na kamatu, nakon čega im je on, na ime mesečne kamate, sukcesuvno isplatio oko 20.000 evra. 
 
Osumnjičeni se terete da su nekoliko puta batinama primoravali oštećenog da proda trosoban stan u kome je živeo sa porodicom i koji je oštećeni prodao za oko 50.000 evra, kao i da su ga, uz ozbiljne pretnje, primorali da preko administrativne zabrane na ime penzije majke i babe, kupi sedam televizora velike materijalne vrednosti. 
 
Policija je, prilikom pretresa stanova osumnjičenih, pronašla i oduzela 25.000 švedskih kruna, 10.000 evra, sedam skupih televizora, zelenaške ugovore, kao i izvesnu količinu narkotika. 
 
Takođe, policija je oduzela i šest luksuznih automobila, za koje se sumnja da su ih osumnjičeni koristili. 
 
Svim osumnjičenima je, po nalogu osnovnog javnog tužioca u Nišu, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu. 
 
 
B92, Agencije, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: