NI: Policija trag za lažnim veterinarom

Regionalne vesti - Sreda 10.12.2014 - 20:37

Policija u Nišu traga za čovekom koji predstavljajući se lažno kao veterinarski inspektor vakciniše pse i tu uslugu naplaćuje.

(Ilustracija: drustvonoa.org) (Ilustracija: drustvonoa.org)
Ono što bi moglo da bude opasno je da lažni veterinar pse vakciniše vodom, što je štetno po njihovo zdravlje.
 
Njega je policiji prijavila jedna žena kojoj je tražio 1.200 dinara da vakciniše psa protiv besnila ili da joj u suprotnom napiše kaznu.
 
Veterinarskoj stanici u Nišu do sada je pristiglo više prijava protiv muškarca koji se lažno predstavlja kao njihov veterinar.
 
- Sumnjamo na jednog našeg bivšeg radnika, ali to će policija da utvrdi. Ne znamo čime vakciniše pse. Građani treba da znaju da vakcinaciju treba obavljati u ovlašćenim veterinarskim ambulantama ili u veterinarskoj stanici – rekao je zamenik direktora Veterinasrke stanice Niš Vladan Potić.
 
Potić je pojasnio da njihovi veterinari imaju uniforme i legitimacije, a da građani, u slučaju da posumnjaju, mogu da pozovu radi provere na broj telefona 018/4241499.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: