NI: Svetska banka će pomoći Vladi Srbije

Regionalne vesti - Subota 15.10.2016 - 15:50

Pored iznenađenja, kako je rekla, postignutim rezultatima, regionalna direktorka Svetske banke Elen Goldstin, Vladi Srbije na sastanku u Nišu “obećala je svaku pomoć”.

Svetska banka finansira brojne projekte u Srbiji i regionu Svetska banka finansira brojne projekte u Srbiji i regionu

Goldstinova je od petka u najvećem gradu juga Srbije, a pored kompletne Vlade u Nišu su ovih dana i svetske diplomate.

U petak je ona govorila na Srpsko-albanskom frumu, a u subotu je sa svojim saradnicima održala zajedničku sednicu sa članovima srpske Vlade koja je trajala više od 3 sata.

Svetska banka finansira brojne projekte u Srbiji i regionu, a mnogi su i na čekanju, pa je zato premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao da su neophodni još bolji rad i saradnja.

- Neophodno je stalno raditi na strateškim ciljevima i najboljim načinima kako da se oni ostvare - rekao je Vučić.

Direktorka je rekla “da je impresionirana dosadašnjim rezultatima”.

- Počastvovana sam mogućnošču da sarađujem sa kabinetom premijera i Svetska banka će pružiti svaku pomoć Vladi Srbije - rekla je Goldstinova.

Pored razgovora sa predstavnicima Svetske banke, zajednička sednica održana je i sa predstavnicima EU u Srbiji, a njoj su prisustvovali i ambasadori nekoliko zemalja Evropske unije.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: