Niš: Obračun nožem na sred ulice

Regionalne vesti - Sreda 11.01.2017 - 13:55

Dvojica Nišlija starih 37 i 33 godine povređeni su u uličnoj tuči na Trgu 14. oktobar u centru Niša u kojoj je korišćen i nož, saznaje "Blic".

Nožem uboo napadača u rame; FOTO: Free Images Nožem uboo napadača u rame; FOTO: Free Images

Zahvaljujući brzoj intervenciji niške policije oni su privedeni, a sprečena je eskalacija sukoba i daleko teže posledice.

Prema nezvaničnim informacijama do sukoba je došlo ispred obližnje Saborne crkve oko 11 časova nakon rasprave dvojice muškaraca od kojih je mlađi bio u društvu žene stare 40 godina.

- Oni su se svi posvađali nakon čega je mlađi udario starijeg i naneo mu nekakvu posekotinu ispod temena, na delu iza levog uveta.

Ovaj je uzvratio da bi se odbranio i nožem ubo napadača u rame, a nakon toga se odmah dao u beg.

Uspeo je da utrči u zgradu pošte na Margeru i da zadrži vrata, dok su ubodeni i devojka krenuli za njim - kaže naš izvor.

Prema rečima očevidaca, radnici pošte odmah su alarmirali policiju, a radnik obezbeđenja nije dozvolio muškarcu i devojici koji su bili ispred pošte da uđu.

- Devojka je vikala i psovala. Nisu mogli da uđu na vrata i ko zna šta bi bil da policija nije doletela ekspresno i sve ih pohvatala na licu mesta.

Obavili su odmah sa njima razgovor kako bi utvrdili šta se desilo a u međuvremenu je došla i Hitna pomoć koja je ukazala pomoć povređenima.

Onda su svi privedeni u policiju - kaže jedan od očevidaca.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: