Oteo torbu punu novca, policajac ga uhvatio na delu

Regionalne vesti - Petak 29.05.2015 - 21:40

Nakon što je kod niške Muzičke škole starijem muškarcu otrgao torbu u kojoj se nalazila velika količina novca 26-godišnji Piroćanac je pokušao da pobegne, ali ga je policajac, koji je video krađu, pojurio i sustigao.

Ilustracia; foto: Keith Allison/Flickr Ilustracia; foto: Keith Allison/Flickr

Kako se navodi u saopštenju niške policije, S. V. iz Pirota je od starijeg muškarca oteo torbu oko podneva u Prvomajskoj ulici, a u njoj se nalazilo dosta para, platne kartice, lična dokumenta i mobilni telefon.

Pripadnik policije, koji se nalazio na redovnom zadatku, odmah je reagovao i sprečio osumnjičenog da pobegne. Tom prilikom, policajac je povredio koleno - navodi se u saopštenju.

Uhapšeni su i 42-godišnji V. D. i 37-godišnji D. T, obojica iz Pirota, jer se sumnja sa su oni nagovorili i omogućili S. V. da opljačka oštećenog. Pretpostavlja se da oštećeni nije bio slučajna žrtva krađe, već da je sve bilo unapred planirano.

Po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Autor J. C. Južne vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: