Otkrivena laboratorija skanka

Regionalne vesti - Četvrtak 19.06.2014 - 14:42

Policija je u Aleksincu uhapsila četiri osobe koje se sumnjiče za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto Blic Foto Blic

Kako se navodi u saopštenju MUP-a o ovoj akciji, uhapšeni su M.B. (33), N.M. (32), B.M. (26) i B.L. (39), čime je presečen još jedan lanac proizvodnje i prodaje droge, kao rezultat višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva i pripadnika Uprave kriminalističke policije.

Tokom sprovođenja akcije pretreseni su objekti na više mesta, a u mestu Gredetin, u opštini Aleksinac, na dve lokacije su otkrivene laboratorije za proizvodnju modifikovane droge, skanka.

U obe laboratorije nađeno je više od 400 zasada skanka, visine biljaka od preko dva metra, a one su bile u fazi sazrevanja i pripremljene za dalju prodaju.

Policija je u ovim objektima zatekla i više kilograma gotovih proizvoda, a na tavanu porodične kuće jednog od osumnjičenih nađeno je više komada vatrenog oružja, od kojih su neki u ilegalnom posedu.

Akciju su sproveli pripadnici kriminalističke policije, u saradnji sa Specijalnom antiterorističkom jedinicom i policijskim upravama u Nišu i Jagodini, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

Svi osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: