Pešaci pokošeni sitroenom

Regionalne vesti - Nedelja 27.09.2015 - 09:15

Muškarac star 55 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Nišu, dok je žena od 48 godina zadobila teške povrede. Do nesreće je došlo kada ih je oborio sitroen dok su išli pešice putem.

Pešaci udareni pri velikoj brzini. Foto: SkyscraperCity Pešaci udareni pri velikoj brzini. Foto: SkyscraperCity

Prema izajavama svedoka, oni su se kretali od Ledene stene u pravcu Novog sela, kada je na njih naleteo automobil. Muškarac je išao kolovozom a žena, verovatno njegova supruga, pored puta.

Ona je zadobila otvoreni prelom leve potkolenice i prebačena je u Klinički centar u Nišu, dok je Hitna pomoć zbrinula očevica koji je posmatrao nesreću i doživeo šok.

U policiji kažu da je nesumljivo da su pešaci udareni velikom brzinom, jer su patike pokojnika razbacane na udaljenosti od dvadesetak metara. Na mesto nesreće stigao je i prijatelj vozača sitroena.

- To je dobar čovek. Došao sam ovde da mu se nađem, znam da mu je mnogo teško, ali ga je policija već odvela - rekao je prijatelj vozača.

Vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: