Pijani Piroćanac slupao vozilo policije

Regionalne vesti - Četvrtak 20.08.2015 - 12:03

Policija je odredila je meru trežnjenja i zadržavanja do 12 sati mladiću L. S., koji je u Jevrejskoj ulici svojim automobilom slupao policijski "punto".

Piroćanac na trežnjenju. Foto: Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Piroćanac na trežnjenju. Foto: Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Saobraćajna policija u Pirotu odredila je meru trežnjenja i zadržavanja do 12 sati mladiću L. S. (19), koji je u Jevrejskoj ulici svojim automobilom slupao policijski "punto".

Pomenuti Piroćanac, kod koga je ustanovljeno 2,3 promila alkohola u krvi, udario je parkirano patrolno vozilo i pobegao sa lica mesta. Nedugo zatim zaustavila ga je Interventna jedinica i ustanovila da on čak nema ni vozačku dozvolu!

U poslednjih desetak dana ovo je drugi slučaj da pijani vozači u Pirotu udaraju policijski auto. Prethodno je devojka P. A. svojim džipom na semaforu u centru grada udarila policijski auto i pobegla sa lica mesta. I ona je bila zadržana na trežnjenju, jer se ispostavilo da ima čak 2,41 promil alkohola.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: