PK: Za veče opljačkao dve prodavnice!

Regionalne vesti - Petak 05.02.2016 - 13:09

Osumnjičeni je u četvrtak oko 22 sata prvo upao u jednu, pa u drugu prodavnicu sa fantomkom na glavi i pištoljem, zapretio je prodavcima koji su mu odmah dali sav pazar iz kase.

U dve prodavnice opljačkao 16.000 dinara; Foto: ilustracija/iStock U dve prodavnice opljačkao 16.000 dinara; Foto: ilustracija/iStock

Mirko S. (31) iz Božurne kod Prokuplja uhapšen je i najverovatnije će mu se odrediti pritvor zbog dve oružane pljačke koje je izvršio u četvrtak uveče u prodavnicama u Sokićevom bulevaru u Prokuplju.

Kako saznaje Telegraf, osumnjičeni je u četvrtak oko 22 sata prvo upao u prodavnicu “RIČ” i sa fantomkom na glavi i pištoljem zapretio prodavcu koji mu je odmah dao sav pazar koji se zatekao u kasi.

Mirko je izašao iz te prodavnice, pa u sledećoj ulici nastavio akciju.

Opet je ponovio isto, pa se izgubio u nepoznatom pravcu.

Ukupno je iz prodavnica uzeo 16.000 dinara.

Pošto je odmah obaveštena policija, patrole su krenule u potragu i ubrzo uhapsile osumnjičenog, a tužilac Osnovnog tužilaštva u Prokuplju predložio je pritvor do 30 dana zbog teških krađa.

Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: