Policajcu tri godine zatvora za dilovanje kokaina

Regionalne vesti - Sreda 02.11.2016 - 13:55

Sokobanjski policajac koji je nedavno uhapšen zbog dilovanja kokaina, osuđen je na tri godine zatvora.

Policajac priznao da je dilovao kokain; FOTO: Getty Images Policajac priznao da je dilovao kokain; FOTO: Getty Images

On je dobio takvu presudu, nakon što je, kako je Južnim vestima rečeno u Tužilaštvu, priznao da je kriv.

Kod policajca C. B, koji je uhapšen pre nekoliko dana, pronađeno je oko 2,50 g kokaina i on se teretio za krivično delo “neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Njemu je nakon priznanja, kako kažu u Tužilaštvu, ukinut pritvor.

“Sporazumeli smo se da kazna bude tri godine zatvora i predložili ukidanje pritvora, a Viši sud u Nišu je u ponedeljak prihvatio sporazum i doneo presudu proglasivši policajca krivim za delo neovlašćene proizvodnje i promet opojnih droga”, ističu u Tužilaštvu.

U Višem sudu u Nišu potvrđuju da je u konkretnom slučaju čitav proces okončan vrlo brzo.

“Viši sud u Nišu je 31. oktobra javno objavio presudu kojom je prihvaćen sporazum o priznavanju krivičnog dela kojom je optuženi oglašen krivim zbog izvršenja krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 3 godine”, kaže portparol Višeg sudu u Nišu Iva Popović.

Podsetimo, policajac je uhapšen u sredu 26. oktobra, a prema nezvaničnim informacijama bio je deo Interventne policijske jedinice.

Južne vesti, B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: