Porast nasilja u Prokuplju

Regionalne vesti - Nedelja 26.07.2015 - 11:16

Samo u poslednja 22 dana jula na području Prokuplja i Žitorađe prijavljeno je 5 porodičnih nasilja, od čega su u četiri slučaja napadnute supruge, a u jednom je sin pretukao majku.

u cetiri slucaja zrtve bile supruge FOTO: OK Radio/A.Stojkovic u cetiri slucaja zrtve bile supruge FOTO: OK Radio/A.Stojkovic
 
Nijedan od uhapšenih ranije nije imao sličnih prijava, javljaju Južne vesti.
 
Sva petorica muškaraca zadržana su u pritvoru i u svim slučajevima nasilje je vršeno nad ženskim osoboma iz porodice, potvrđuju za "Južne vesti“ u prokupačkom Osnovnom javnom tužilaštvu.
 
U četiri od pet slučajeva žrtve porodičnog nasilja bile su supruge, a u jednom je to majka osumnjičenog - kaže portparol Boro Zečević.
 
Samo u poslednja 2 dana uhapšena su 2 muškarca koja su tukla svoje supruge.
 
U Žitorađi je u sredu 42-godišnji B. Ć nakon svađe pretukao svoju suprugu, dok je već u četvrtak zbog istog dela uhapšen 43-godišnji P. D. iz Prokuplja.
 
Kako saznajemo, u svim slučajevima žene su pretrpele lakše povrede, a fizičkom nasilju prethodile su porodične svađe.
Južne vesti/OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: