Pravio se da nije pokosio devojčice

Regionalne vesti - Utorak 09.12.2014 - 11:25

C.S. (27) iz Prokuplja, koji se sumnjiči da je u subotu oko 20.30 automobilom udario dve devojčice na pešačkom, odmah posle nesreće seo je na mesto suvozača i pokušao da obmane policiju.

(Ilustracija) (Ilustracija)

On, kako saznaje “Blic”, nema položen vozački ispit i već je imao dve prijave zbog upravljanja automobilom bez vozačke dozvole, ali zbog toga nije osuđen.

Kako navodi taj list C.S. je nakon što je udario devojčice seo na mesto suvozača i policiji rekao da nije on vozio, već neko kome je hteo da proda automobil, a da je nakon nesreće vozač pobegao.

Očevici su opovrgli takve tvrdnje. C.S. je uhapšen i tada mu je određen pritvor od 48 sati, koji je u ponedeljak produžen do 30 dana.

M.A. (15) iz Prokuplja, koja je u subotu zadobila prelom lobanje i povrede mozga u udesu u tom gradu, oporavlja se na intenzivnoj nezi Klinike za neurohirurgiju u Nišu. Druga devojčica je puštena na kućno lečenje.
 
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: