Redovnije odvoženje smeća kad se poprave kamioni

Regionalne vesti - Ponedeljak 14.08.2017 - 13:49

Zbog starosti kamiona za smeće, oni se često kvare, pa se đubre u Vlasotincu neredovno odvozi, rekao je direktor JP "Komunalac". On se zbog toga izvinio građanima i obećao da će od naredne godine više para da se ulaže za smećare.

Prosek starosti kamiona je 30 godina FOTO: Free Images/ilustracija Prosek starosti kamiona je 30 godina FOTO: Free Images/ilustracija

Direktor Svetislav Petrović kazao je da se u ovom trenutku đubre pokuplja na vreme, ali da je do prošle nedelje bio problem u tome što se kamioni stalno kvare.

On dodaje i da je i sada jedan od tri smećara, kojima Vlasotince raspolaže, pokvaren, ali da se "zasad poštuje nedeljni plan".

- Ako se u jednom danu pokvare sva tri kamiona smećara, mi ne možemo da odgovorimo zahtevima posla, a to se često dešava u poslednje vreme.

Prosek starosti kamiona je 30 godina i teško nabavljamo delove - rekao je Petrović.

Naredne godine, obećava Petrović, Vlasotince će dobiti nove smećare da ne bi više dolazilo do “ovakvih zastoja”.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: