Studenti iz Evrope učiće o Srbiji i u Nišu

Regionalne vesti - Sreda 05.08.2015 - 14:34

“Letnji univerzitet”, jedan od najvećih evropskih projekata organizacije AEGEE, biće održan u Nišu od 12. do 17. avgusta kada će doći desetine studenata iz cele Evrope.

U Niš će doći na desetine studenata iz čitave Evrope. Foto: FB strana U Niš će doći na desetine studenata iz čitave Evrope. Foto: FB strana "Summer University"

Od 10. do 12. avgusta učesnici će biti na Kopaoniku, a pre toga od 3. do 10. avgusta u Sofiji i Plovdivu.

Organizatori iz Evropske organizacije Aegee Niš kažu da će studenti na ovaj način upoznati našu kulturu, istoriju i tradiciju.

Program je ispunjen muzikom, umetnosti i kulturom, ali biće održane i interaktivne radionice i predavanja koje će držati muzičar Oliver Katić.

“Letnji univerzitet” se organizuje još od 1986. godine i svake godine se održi preko 90 projekata. U više od 160 gradova širom Evrope se prijavi preko 5.000 studenata. Tradicija ovog projekta je, kažu u organizaciji AEGEE, stvaranje Evrope bez predrasuda i granica.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: