TRAGEDIJA U NIŠU Voz udario ženu na pružnom prelazu

Regionalne vesti - Utorak 11.08.2015 - 12:16

Voz koji saobraća na liniji Dimitrovgrad–Niš udario je u utorak oko 8.50 časova stariju ženu na pružnom prelazu u Paliluli u Nišu i naneo joj povrede opasne po život.

Žena prelazila prugu uprkos spuštenim rampama. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Žena prelazila prugu uprkos spuštenim rampama. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Prema izjavama očevidaca, žena stara oko 75 godina pokušala je da pređe prugu iako su zaštinte rampe bile spuštene.
 
-Starija žena je stajala pored pruge. Video sam jednu devojku kako je vuče za ruku I pokušava da je zadrži I odvuče od pruge. Ona je stajala baš blizu šina I otimala se. Naišao je voz i zakačio je, usled čega je pala. Voz je išao sporo ali da je nije zadržavala ta devojka, voz bi je sigurno povukao pod točkove, kaže jedan od očevidaca Aleksndar Aranđelović.

Hitna pomoć koja je došla na lice mesta odmah je prevezla povređenu ženu u Urgentni centar u Nišu, ali je lekarska pomoć ukazana I devojci koja joj je pomagala jer joj je, svedoče očevici, pozlilo od stresa.
 
Žena koju je povredio voz zbrinuta je na Klinici za Neurohirurgiju zbog povreda glave, čija će se ozbiljnost znati kada se okončaju snimanja na skeneru. Ona je zadobila i povredu desne ruke kao posledicu pada nakon udara voza.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: